Ilmalämpöpumppujen asennus

Ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus Lahti

Ilmalämpöpumpulla edullista lämpöä ja mukavuutta

Ilmalämpöpumpulla lämmität kiinteistösi energiatehokkaasti ja helteillä voit nauttia mukavan viileästä sisäilmasta. Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput Lahden seudulla, merkistä riippumatta. Hyviksi todettuja pumppuja valmistavat mm. Daikin, Panasonic ja Toshiba.

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas ja ekologinen valinta lämmitykseen. Sen hyötysuhde on erinomainen eli säästät lämmityskuluissa. Vastaavasti kesällä parannat asumismukavuutta viilentämällä sisäilman miellyttävän viileäksi.

Ilmalämpöpumppu on sopiva vaihtoehto useimpiin kohteisiin. Olipa kyseessä sitten kerrostalohuoneisto, omakotitalo tai suurempi kiinteistökokonaisuus, me toimitamme sinulle tarpeitasi vastaavan ilmalämpöpumpun avaimet käteen periaatteella.

ilmalämpöpumppujen asennus

Toimitus käyttövalmiiksi asennettuna

Asennamme kaikki kauttamme tilatut ilmalämpöpumput käyttöä vaille valmiiksi. Asennus sisältää seuraavat työt:

  • ulkoyksikön asennus seinään tai maatelineelle
  • putkien läpivienti kevytrakenteiseen seinään
  • putkien asennus ulko- ja sisäyksikön välille (5m)
  • putkien suojakourut ja niiden asennus (5m)
  • sisäyksikön kiinnitys valittuun paikkaan
  • järjestelmän tyhjiöinti ja koekäyttö
  • sähkönsyöttö asiakkaan järjestämältä turvakytkimeltä tai pistorasiasta

Meiltä saat myös huoltopalvelun asentamillemme ilmalämpöpumpuille. T-Seal on  TUKESin hyväksymä valtuutettu alle 3kg kylmäainelaitteiden asennusliike.

Olipa kyseessä sitten kerrostalo, rivitalo tai muu asuinrakennus, meiltä saat tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun toimintavalmiiksi asennettuna. Valikoimasta löytyvät myös design-malliset ilmalämpöpumppujen sisäyksiköt.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

ilmalämpöpumppu lahti