Sähköurakointi ja sähköasennukset

Sähköurakointi lahti

Sähköurakointia lahden seudulla

Toteutamme suuremmat sähköurakat pääasiassa valmiiden sähkösuunnitelmien mukaisesti. Tarvittaessa voimme myös osallistua sähköjärjestelmän suunnitteluun. Toteutamme sähköjen rakentamisen uudiskohteisiin ja teollisuuskiinteistöihin sekä sähköjen saneerauksen vanhemmissa kiinteistöissä ja taloyhtiöissä.

Sähköjärjestelmien uusinta on järkevää toteuttaa aina samalla kun kiinteistössä tehdään putkiremonttia eli linjasaneerausta. Silloin saman remontin yhteydessä saadaan kustannustehokkaasti uusittua koko talotekniikka sähköjen, antenniverkon ja tietoliikenneverkkojen osalta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kohteesi sähköurakasta.

Sähköasennukset lahti

Sähköasennukset lahden seudulla

Toteutamme ammattitaidolla kaikki sähköasennukset teollisuuden toimijoille, taloyhtiöille ja kotitalouksille. Toteutamme kaikki valaistukseen ja valojen ohjaukseen, sähkönsyöttöön ja pistorasioihin liittyvät asennus- ja muutostyöt. Myös pihavalaistukset ja valaistuksen muutos energiaa säästäville LED-valoille.

Teemme myös uuteen talotekniikkaan kuten aurinkosähköön, ilmalämpöpumppuihin, maalämpöön tai lämmön talteenottoon sekä autojen lämmitys- ja latauspisteisiin liittyvät sähköasennukset nopeasti ja tehokkaasti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kohteesi sähköasennuksista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

6 + 11 =